Marko Selkomaa: Markon matkassa

Helluntailainen evankelista ja pastori Marko Selkomaa jakaa välähdyksiä työstään näissä kirjoituksissa, joista osa on julkaistu Hyvä Sanoma -lehdessä, mutta uuttakin materiaalia on mukana. 

Evankelista kun on, Selkomaa kertoo paljon matkoistaan ympäri Suomea ja maailmaa,  kohtaamisistaan erilaisten ihmisten kanssa, kokoussarjoista sekä niiden yhteydessä tapahtuneista uskoontuloista ja sairauksien paranemisista. 

Kirja onkin rohkaisevaa todistusta Jumalan teoista, siitä miten kaikki on hänelle mahdollista. Näillä sivuilla kerrotaan esimerkiksi mitä erilaisimpien sairauksien paranemisesta. 

Paranemistilanteetkin ovat olleet hyvin monenlaisia. Joku parani autossa matkalla töihin kuunnellessaan puhetta cd:ltä. Toinen taas katsoi TV7:n kokousta, joka oli taltioitu jo kuukausia aikaisemmin, ja sieltä tulivat hänelle tiedon sanat, joiden kautta hän parani. Olipa joku tainnut parantua kirjaa lukiessaankin (Selkomaan itsensä kirjoittamaa muistaakseni). 

On rohkaisevaa lukea näitä tosielämän kokemuksia Jumalan ihmeistä ja mahdollisuuksista. Mutta ei evankelista tietenkään unohda julistaa sitä tärkeintä: ristiinnaulittua Kristusta. 

Hän kertoo siitäkin, miten saa aikansa riittämään ja millä tavalla hengellisen työn tekijä lataa akkujaan. Evankelistallakin on myös perhe-elämä, harrastukset ja lomareissut. Päätyipä Selkomaa kerran tekemään äkkilähdön Karhunkierroksellekin. Rankka reissu se oli, mutta Selkomaa toteaa jonkun sanoneen viisaasti: Kun mieli on väsynyt, rasita ruumista. Se sopii ohjenuoraksi meille muillekin. 

Aikamedia 2018 
140 sivua 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hilja Aaltonen: Taivas laulaa

Jennifer Rees Larcombe: Toivoton tapaus

Marjut Hovi: Kaunis pahuus